Boligskyen gør det meget sjovere at være lokal ejendomsmægler

Boligskyen sælger nemlig ikke selv sine boliger!

Vi leverer alene nye lokale salgsemner til dig, klar til at blive solgt. Alt det kedelige forarbejde er gjort for dig, så træk i salgstøjet - og glæd dig til at tjene hele 65% af salgssalæret!

Brug tiden på det, du er god til

Boligskyens koncept er at lægge alle boliger ud til de lokale mæglere. Den, der først sælger boligen, får 65% af salgssalæret. Boligskyen A/S tager sig af alt papirarbejdet før, under og efter handlen - lige fra klargøring til salg, førsalg, den løbende ajourføring af sagen samt eftersalg - til den endelige berigtigelse af handlen, når ejendommen er solgt. Vi påtager os ligeledes ansvaret for sagen, jf. LOFE.

Vi forbereder dit salg

Du får en fiks og færdig "bolig-pakke", der indeholder;  alle ejendommens dokumenter, de udarbejdede rapporter, færdig godkendt salgsopstilling samt fotos, plantegning mv., som du frit kan bruge til bl.a. oprettelse af sagen på din egen hjemmeside, vinduesudstilling, avismarkedsføring, "Åbent Hus-arrangementer" - og til interesserede købere fra fx netværk og køberkartoteker.

Du indbydes til evt. at deltage i "Mægler-Åbent Hus" salgsbriefing på ejendommen - sammen med din lokale Boligskyen-mægler - og/eller med vores bolig-sælger.

Måske får du på den måde en nem handel foræret!  

Vi er din partner, der tager os af det "besværlige og kedelige" ved ejendomshandler – nemlig hele administrationsdelen, den løbende ajourføring af alle aspekter omkring et sagsforløb (sæson-opdatering af billeder, nye beskrivelser etc.). 

Den lokale Boligskyen-mægler tager sig desuden af kontakten med bolig-sælger og afholder de løbende statusmøder med bolig-sælger, selvfølgelig på baggrund af input fra bl.a. dig.

Det er nemt at sælge en Boligskyen-ejendom

Når du har fundet en køber, bestiller du blot, via en alm. email til din lokale Boligskyen-mægler, udarbejdelse af en købsaftale til din køber, med købers personlige data, info om købers rådgivere, købe-/tilbudssum, ønske om overtagelsesdag, evt. forbehold m.v. Du modtager købsaftalen retur asap, hvorefter du indhenter købers underskrift.  Herefter sender du købsaftalen retur til din lokale Boligskyen-mægler, som straks herefter vil holde salgsmøde med bolig-sælger, for medunderskrift af købsaftalen.

Boligskyen-mægleren tager sig af advokat- og bankforbehold, og når disse er afklaret og købers fortrydelsesret er udløbet, således at handlen er endelig, sender du blot en faktura til Boligskyen A/S på dine 65% af det aftalte salgssalær, vi har aftalt med bolig-sælger. 

Boligskyen tager sig naturligvis også af al eftersalgsarbejdet - herunder berigtigelse af handlen for sælgers regning. Du skal kun koncentrere dig om at sælge boligerne fra Boligskyen!

Vi blander os ikke i dit salgsarbejde

Boligskyen udfører ikke selv noget salgsarbejde overfor boligkøberne, vi løber dermed ikke med en nem handel for næsen af dig. Boligskyen sælger ikke Bank-henvisninger, Kreditforenings-henvisninger, Forsikrings-henvisninger - eller Interne-henvisninger til andre af dine evt. kolleger i mæglerkæden. Dermed vil du - eller dine samarbejdspartnere - ikke opleve nogen konkurrence fra Boligskyen, med hensyn til at få solgt dine egne - evt. kæde-krævede - salgsprodukter/-indsatser.

Hvis en potentiel køber henvender sig til os, henviser vi straks til de lokale mæglere, der samarbejder med Boligskyen.

Godt salg!