BOLIGSKYEN gør det sjovere at være lokal ejendomsmægler

BOLIGSKYEN sælger ikke selv sine boliger. Vi leverer alene nye lokale salgsemner, der er klar til at blive solgt. Alt det kedelige forarbejde er gjort for dig. Det eneste du skal gøre, er at sælge og tjene hele 65% af salgssalæret.

Vores koncept er, at vi lægger alle boliger ud til de lokale mæglere. Den mægler, der sælger boligen, får hele 65% af salgssalæret. BOLIGSKYEN tager sig af al papirarbejdet før, under og efter handlen. Vi står for klargøring til salg, den løbende ajourføring af sagen, eftersalget og den endelige berigtigelse af handlen, når ejendommen er solgt. Vi påtager os ligeledes ansvaret for sagen, jf. LOFE.

Du får en færdig salgspakke

Du får en færdig salgspakke, der indeholder alle ejendommens dokumenter, de udarbejdede rapporter, en færdig og godkendt salgsopstilling samt fotos og plantegninger. Materiale, som du frit kan bruge til oprettelse af sagen på din egen hjemmeside, til vinduesudstilling, markedsføring, "Åbent Hus” arrangementer" og til interesserede købere i dit netværk og køberkartotek.

Endvidere inviteres du til at deltage i en ’salgsbriefing for mæglere ’på ejendommen sammen med BOLIGSKYEN og/eller med vores boligsælger.

BOLIGSKYEN er din partner

Vi er din partner, der tager os af det, der for mange, er det "besværlige og kedelige" ved en ejendomshandel. Det er administrationsdelen, alle de løbende ajourføringer omkring sagsforløb, opdatering af billeder, nye beskrivelser etc.

BOLIGSKYEN tager sig endvidere af al kontakt og løbende statusmøder med boligsælger, selvfølgelig på baggrund af input fra bl.a. dig. Når du har fundet en køber, kontakter du os og bestiller en udarbejdelse af en købsaftale til din køber, med købers personlige data, købers rådgivere, købe-/tilbudssum, ønske om overtagelsesdag, eventuelle forbehold m.m. Når du har modtaget købsaftalen og indhentet købers underskrift, så sender du købsaftalen retur til BOLIGSKYEN. Straks efter vil vi afholde et salgsmøde med boligsælger for med underskrift af købsaftalen.

BOLIGSKYEN tager sig af advokat- og bankforbehold. Når disse er afklaret og købers fortrydelsesret er udløbet og handlen er endelig, sender du en faktura til BOLIGSKYEN på dine 65% af det salgssalær, vi har aftalt med boligsælger. Boligskyen tager sig naturligvis også af al eftersalgsarbejdet, herunder berigtigelse af handlen for sælgers regning. Du skal kun koncentrere dig om at sælge boligerne for BOLIGSKYEN.

Vi blander os ikke i dit salgsarbejde

BOLIGSKYEN udfører ikke selv noget salgsarbejde overfor boligkøberne. BOLIGSKYEN sælger heller ikke bank-, kreditforenings-, forsikrings- eller interne henvisninger til andre af dine evt. kollegaer i mæglerkæden.

Du eller dine samarbejdspartnere vil derfor ikke opleve nogen konkurrence fra BOLIGSKYEN med at få solgt dine eller kæde-krævede salgsprodukter eller indsatser.

Hvis en potentiel køber henvender sig til BOLIGSKYEN, henviser vi altid til de lokale mæglere, vi samarbejder med.