Boligskyen gør det meget sjovere at være lokal ejendomsmægler

Boligskyen sælger nemlig ikke selv sine boliger!

Vi leverer alene nye lokale salgsemner til dig, klar til at blive solgt. Alt det kedelige forarbejde er gjort for dig, så træk i salgstøjet - og glæd dig til at tjene hele 65% af salgssalæret!

Brug tiden på det, du er god til

Boligskyens koncept er at lægge alle boliger ud til de lokale mæglere. Den, der først sælger boligen, får 65% af salgssalæret. Til gengæld  tager vi os af alt papirarbejdet før, under og efter handlen. Vi påtager os ligeledes ansvaret for sagen, jf. LOFE.

Vi forbereder dit salg

Den lokale Boligskyen-mægler tager sig af kontakten med bolig-sælger, klargøring til salg, oprettelse af sagen, statusmøder med bolig-sælger - og til sidst, alt eftersalgsarbejdet. Du får en fiks og færdig "bolig-pakke", der indeholder; kopi af indgået formidlingsaftale med boligsælger, kopi af salgsbudget, alle ejendommens dokumenter, rapporter, salgsopstilling samt fotos mv., som du frit kan bruge til bl.a. avismarkedsføring, "Åbent Hus-arrangementer" - og til interesserede købere fra fx netværk og køberkartoteker.

Du indbydes til at deltage i "Mægler-Åbent Hus" salgsbriefing på ejendommen - sammen med din lokale Boligskyen-mægler - og/eller med vores bolig-sælger.

Måske får du på den måde en nem handel foræret.   

Vi er din partner, der tager os af det besværlige og kedelige ved ejendomshandler – nemlig hele administrationsdelen, den løbende ajourføring af alle aspekter omkring et sagsforløb (sæson-opdatering af billeder, nye beskrivelser etc.)  - og desuden holder vi de løbende statusmøder med boligsælger, selvfølgelig på baggrund af input fra bl.a. dig.

Det er nemt at sælge en Boligskyen-ejendom

Når du har fundet en køber, bestiller du blot, via alm. email, udarbejdelse af en købsaftale til din køber, hos din lokale Boligskyen-mægler, med  købers data, info om købers rådgivere, købe-/tilbudssum, ønske om overtagelsesdag m.v. Du modtager købsaftalen retur asap, hvorefter du indhenter købers underskrift.  Herefter sender du købsaftalen retur til din lokale Boligskyen-mægler, som straks herefter vil holde salgsmøde med bolig-sælger, for medunderskrift af købsaftalen.

Boligskyen-mægleren tager sig af advokat- og bankforbehold, og når disse er afklaret og købers fortrydelsesret er udløbet, således at handlen er endelig, sender du os blot en faktura til Boligskyen på 65% af det aftalte salgssalær, vi har aftalt med bolig-sælger. 

Boligskyen tager sig naturligvis også af al eftersalgsarbejdet - herunder berigtigelse af handlen for sælgers regning. Du skal kun koncentrere dig om at sælge boligerne fra Boligskyen!

Vi blander os ikke i dit salgsarbejde

Boligskyen udfører ikke selv noget salgsarbejde overfor boligkøberne, vi løber dermed ikke med en nem handel for næsen af dig. Boligskyen sælger ikke Bank-henvisninger, Kreditforenings-henvisninger, Forsikrings-henvisninger - eller Interne-henvisninger til andre af dine evt. kolleger i kæden. Dermed vil du ikke opleve nogen konkurrence fra Boligskyen, med at få solgt dine egne evt. kæde-krævede salgsprodukter/-indsatser.

Hvis en potentiel køber henvender sig til os, henviser vi straks til de lokale mæglere, der samarbejder med Boligskyen.

Godt salg!