Nye - og bedre - muligheder for boligkøber

Boligskyen sælger ikke direkte selv de ejendomme vi har til salg! Salget sker via de lokale mæglere som samarbejder med Boligskyen. Du skal derfor selv vælge den mægler, som du helst vil bruge til dine fremvisninger - og senere handel. Du kan se listen af lokale mæglere, som samarbejder med Boligskyen om den enkelte ejendom, ved at "klikke" ind på dropdown listen, under den enkelte ejendom, på vores hjemmeside.

Som køber af en ejendom fra Boligskyen, får du således en unik mulighed for hurtigt, at få opbygget et godt tillidsforhold til netop din foretrukne lokale mægler - hvis du bruger den samme mægler til alle dine fremvisninger af boliger fra Boligskyen.

Som boligkøber af en Boligskyen-ejendom får man optimeret sin købsproces – særligt ved lejligheder, da samme lokale mægler kan vise flere lejligheder frem i fx samme bebyggelse og/eller gade/kvarter. Køber skal ikke kontakte stribevis af mæglere, engagere og lave besigtigelsesaftaler - og desuden besvare de samme, og de samme, og de samme spørgsmål, fra hver enkel mægler - for at danne sig det bedste beslutningsgrundlag for en handel. Køber sparer således masser af tid - og besvær!

Med mange mulige lokale mæglere til at fremvise en bolig, bliver det langt nemmere at finde en mægler, der kan fremvise boligen på præcist det tidspunkt, du som boligkøber foretrækker. Især interessant hvis der måske er tale om en ejendom, der er særlig attraktiv, og som måske ellers sælges hurtigt, hvis den “ansvarlige mægler” på sagen, ikke lige har tid til en fremvisning når du, som køber, ønsker det!

Langt flere lokale mæglere vil have kendskab til den enkelte ejendom fra Boligskyen. Dette forhold er særligt attraktivt for de ejendomme, der bliver sat til salg som fx "stillesalg" eller "skuffesalg", idet sandsynligheden for at information om disse - og dermed alle nye boliger - vitterligt når hurtigt frem til boligkøberen.

Et professionelt, detaljeret og ensartet salgsmateriale for alle ejendomme, sikrer minimering af fejlmuligheder og maksimal gennemsigtighed omkring enhver ejendom.

 

Drømmer du om et nyt hjem?

 

Søg efter din nye bolig her - KLIK!