Vælg selv din mægler

BOLIGSKYEN repræsenterer sælger og sælgers bolig, men vi står ikke for selve salget. Fremvisninger og salg sker via de lokale ejendomsmæglere, som vi samarbejder med. Dette betyder, at du nu får mulighed for, selv at vælge, den mægler, du foretrækker til en boligfremvisning og en eventuel handel.

Fremvisning når det passer dig

Med flere lokale mæglere til at fremvise samme bolig, vil du altid kunne finde en mægler, der kan fremvise boligen på tidspunkter, der passer dig bedst. Med særlige attraktive ejendomme, hvor der er flere interesserede købere, oplever vi ofte, hvor vigtigt det er, at en mægler er til rådighed, når der er brug for det.

’Skuffesalg’

Hvis en boligsælger foretrækker et ’stillesalg’ eller ’skuffesalg’ hos BOLIGSKYEN, vil vi fortsat sørge for at flere af de lokale mæglere har kendskab til ejendommen. Du kan derfor med fordel registrere dig i flere af de lokale mæglers køberkartotek.

Professionelt og identisk salgsmateriale

BOLIGSKYEN står for udarbejdelsen af al salgsmateriale på de ejendomme, vi har til salg, hvilket betyder, at uanset hvilken lokal ejendomsmægler, du henvender dig til, så vil du altid få udleveret det samme salgsmateriale. Et professionelt, detaljeret og ensartet salgsmateriale, der sikrer minimal fejlinformation og maksimal gennemsigtighed omkring enhver ejendom.