Solgt

Mosevej 17, ST. th

2860 Søborg


Søborg, Mosevej


Lys og indflytningsklar 3-vær. ejerlejlighed med egen have - og tæt på både indkøb og transport

På en rolig vej i det attraktive og grønne mosekvarter ved Utterslev Mose i Søborg ligger ejerlejligheden ugeneret og tæt på grænsen til Københavns Kommune. Den meget lyse og velholdte lejlighed byder indenfor til 72 optimalt fordelte kvadratmeter. Hertil kommer den skønne terrassehave, som får lejligheden til at synes endnu større.Den solrige have tilgås via havelåge eller fra lejligheden og har smukke roser, som indrammer det velholdte blomsterbed og den meget hyggelige terrasse, hvor der er plads til både havemøbler, grill og blomsterkrukker.Entreen er dejlig luftig med de meget dybe indbyggede skabe og plads til let møblement og spejl. Det hvide køkken med det skakternede gulv, hvide mosaikklinker og lyse skabe har et lækkert stilrent udtryk. Her er rigtig god plads til madlavning, og køkkenet kommer selvfølgelig med alle hårde hvidevarer.Stuen er lejlighedens største rum, og her er god plads til både sofaarrangement og spiseplads, reoler eller skabe til opbevaring. Gennem det store vindue og havedøren strømmer lyset ind og haven kan virkelig nydes fra dette rum. Fra havedøren træder man ud på en lækker altan med nedgang til haven. Fra stuen er der gennem de franske døre adgang til det ene værelse. Dette store værelse har ligesom resten af lejligheden flot plankegulv og er velegnet som soveværelse med plads til både dobbeltseng, skrivebord og skabe til opbevaring. Det andet værelse har dør ud til entréen og kan både bruges som soveværelse, børneværelse eller kontor alt efter behov. Lejlighedens rummelige badeværelse er holdt i tidsløse lyse farver og beklædt med hvide vægklinker og lyse klinker på gulvet. Her giver de indbyggede spot-lamper i loftet et godt lys, der sammen med lyset ved spejlet gør badeværelset rart og indbydende. Her er gulvvarme, seperat brus og stor håndvask med god opbevaringsplads i underskabene.Lejligheden er en del af en sund ejerforening og har adgang til bl.a. eget kælderrum, fælles vaske- og tørrerum, cykelkælder samt fælles rum til haveredskaber.Lejligheden kan deles og ligger i cykelafstand til bl.a. DTU og Københavns Universitet samt tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Mosevej 17 st., th. er perfekt til eksempelvis det unge par eller studerende og er ideel til køberen, der vil nyde solen og den friske luft både inde og ude.

Sagsfakta

  • Type: Ejerlejlighed
  • Værelser: 3
  • Bolig: 72 m2
  • Grund: -
  • Opførelsesår: 1954
  • Energimærke: D
  • Sagsnr.: 109BS-000142
  • Book en fremvisning

Vælg mægler, ønske til tidspunkt og indtast dine kontaktoplysningerTak for din henvendelse, vi glæder os rigtig meget til at vise boligen frem for dig! Vi vender tilbage til dig med en bekræftelse hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.
  • Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Vi har modtaget din anmodning om salgsmaterialet på boligen og sender det til dig pr. e-mail hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.
  • Giv os dit bud

Vælg mægler, og giv os dit bud

Du har nu afgivet dit bud på boligen. Vi vender tilbage så snart vi har fremlagt dit bud for sælgeren.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Har du også en bolig du skal have solgt?

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig - og erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering fra Boligskyen får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du lægge en realistisk plan for fremtidens nye drømmebolig. Hos Boligskyen er salgsvurderingen selvfølgelig GRATIS - og helt uforpligtende.

Få en GRATIS salgsvurdering