Solgt

Lyshøjvangen 11

3250 Gilleleje


Gilleleje, Lyshøjvangen


5 MINUTTERS GANG FRA STRANDEN!

DEJLIGT FRITIDSHUS I GILLELEJE MED 5 MINUTTERS GANG FRA STRANDEN

Nu har du muligheden for at indtage denne lyse og rummelige fritidsbolig på Lyshøjvangen i Gilleleje. Her får man veldisponeret bolig, som råder over 75 m2 og med god udnyttelse af kvadratmeterne. Køkkenet tilgås fra entréen og viser sig i et lækkert minimalistisk design med grebsløse elementer, og med et fint hjørne, som snildt kan udnyttes som spisekrog. Fra entréen finder man badeværelset, som ligeledes præsenteres i hvidt design og som endda indeholder varme i gulvet og separat bruseniche. Denne dejlige fritidsbolig råder desuden over tre gode og lyse værelser, hvoraf det ene har separat udgang til terrasseområdet. Boligen samlingspunkt er den store stue, som byder på et dejligt lysindfald fra vinduerne og som bl.a. indeholder en brændeovn midt i rummet, som virkelig kan tilføre boligen varme og hygge i de koldere perioder. Fra stuen er der derudover udgang til et sublimt terrasseområde, som er delvist overdækket og som fungerer helt ideelt i sommerperioderne. Til fritidshuset hører desuden både et skur og en carport, som begge er i rigtig fin stand.

Denne fritidsbolig fremstår velholdt i klassiske sorte og hvide kontraster. Hele det store terrasseområde er omkranset af et dejligt græsareal med enkelte træer, buske m.m. Det store udeareal skuffer derfor på ingen måde, men opfylder i stedet ønsket om en dejlig og rummelig have, som giver anledning til hyggelige aktiviteter for både børn og voksne.

Som ejer af dette moderne fritidshus vil man kunne glæde sig over et utrolig dejligt nærområde. Dette inkluderer blot 5 minutters gang fra stranden og kun ca. 2,5 km fra byen. Derudover finder man enkelte indkøb samt fitnesscenter og Stæremosen Station inden for god rækkevidde. Ønsker man en lys og moderne fritidsbolig med mange muligheder og som placerer sig på grænsen mellem natur og byliv, så er Lyshøjvangen 11 i Gilleleje et oplagt valg.

Sagsfakta

  • Type: Fritidshus
  • Værelser: 4
  • Bolig: 75 m2
  • Grund: 1.200 m2
  • Opførelsesår: 1980
  • Energimærke: -
  • Sagsnr.: 109BS-000137
  • Book en fremvisning

Vælg mægler, ønske til tidspunkt og indtast dine kontaktoplysningerTak for din henvendelse, vi glæder os rigtig meget til at vise boligen frem for dig! Vi vender tilbage til dig med en bekræftelse hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.
  • Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Vi har modtaget din anmodning om salgsmaterialet på boligen og sender det til dig pr. e-mail hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.
  • Giv os dit bud

Vælg mægler, og giv os dit bud

Du har nu afgivet dit bud på boligen. Vi vender tilbage så snart vi har fremlagt dit bud for sælgeren.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Har du også en bolig du skal have solgt?

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig - og erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering fra Boligskyen får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du lægge en realistisk plan for fremtidens nye drømmebolig. Hos Boligskyen er salgsvurderingen selvfølgelig GRATIS - og helt uforpligtende.

Få en GRATIS salgsvurdering