Billeder

Kort

Tegning

Solgt

Gladsaxevej 63, ST. th

2860 Søborg


Søborg, Gladsaxevej


Lys og dejlig 3 væreses i skønt kvarter

DEJLIG 3 VÆRELSES STUELEJLIGHED NÆR SØBORG HOVEDGADE

På Gladsaxevej i Søborg ligger denne dejlige 3 værelses lejlighed og venter på nye ejere. Lejligheden råder over 67 m2, fordelt på bl.a. køkken, stue og to rummelige værelser. Fra lejlighedens opgang træder man ind i en lang entre, hvor man forenden finder et lyst badeværelse med naturfarvede klinker. Stuen er lys og rummelig med flotte trægulve og med højt til loftet og kan snildt benyttes både som spise- og opholdsstue. To fine hvide døre åbner op til det ene af lejlighedens værelser, som har et dejligt lysindfald og god skabsplads. Lejlighedens andet værelse fremstår ligeledes lyst og rummeligt. Begge værelser byder på mange gode muligheder for lejlighedens beboere. Køkkenet præsenteres i fine hvide og træfarvede elementer, som skaber gode kontraster. Her finder man desuden både opvasker, vaskemaskine samt masser af opbevarings- og bordplads.

Ejendommen er opført i 1946, og der knytter sig mange gode muligheder til ejendommen for lejlighedens beboere. Dette inkluderer bl.a. flere grønne områder med bænke m.m., hvor man nemt kan slå sig ned og nyde hinandens selskab, når vejret tillader det. Ligeledes finder man også et godt legepladsområde, som naturligvis gør denne bolig til et oplagt valg for familier med børn.

Gladsaxevej placerer sig i et roligt og hyggeligt område få meter fra Søborg Hovedgade, hvor man finder caféer og restauranter, indkøbsmuligheder, fitnesscenter og meget andet. Derudover ligger ejendommen helt centralt i forhold til skoler og børnehuse samt i god afstand til dejlige grønne områder såsom Utterslev Mose, Dyssegårdsparken og Emdrupparkens Idrætsanlæg. Både Emdrup station, Dyssegård station og Vangede station ligger inden for god rækkevidde, hvorfra man vil kunne være i Indre By på kun et kvarters tid - og bussen går fra "døren" til Nørreport. Alt i alt tilbydes altså her en attraktiv og rummelig lejlighed med mange muligheder, som skal opleves med egne øjne.

Velkommen indenfor!

Sagsfakta

  • Type: Ejerlejlighed
  • Værelser: 3
  • Bolig: 67 m2
  • Grund: -
  • Opførelsesår: 1946
  • Energimærke: C
  • Sagsnr.: 109BS-000133
  • Book en fremvisning

Vælg mægler, ønske til tidspunkt og indtast dine kontaktoplysningerTak for din henvendelse, vi glæder os rigtig meget til at vise boligen frem for dig! Vi vender tilbage til dig med en bekræftelse hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.
  • Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Vi har modtaget din anmodning om salgsmaterialet på boligen og sender det til dig pr. e-mail hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.
  • Giv os dit bud

Vælg mægler, og giv os dit bud

Du har nu afgivet dit bud på boligen. Vi vender tilbage så snart vi har fremlagt dit bud for sælgeren.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Har du også en bolig du skal have solgt?

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig - og erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering fra Boligskyen får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du lægge en realistisk plan for fremtidens nye drømmebolig. Hos Boligskyen er salgsvurderingen selvfølgelig GRATIS - og helt uforpligtende.

Få en GRATIS salgsvurdering