Solgt

Klosterstræde 20, 1.

1157 København K


København K, Klosterstræde


I hjertet af København K. med Strøget og Gråbrødre Torv som sin tætteste nabo!

SUPER VELINDRETTET OG CHARMERENDE LEJLIGHED, MED SUBLIM BELIGGENHED I HJERTET AF KØBENHAVN!

Blandt charmerende ejendomme, midt i hyggelige Klostertræde, står denne klassiske ejendom fra 1829 og stråler med sin gule facade og hvide vinduesrammer, som skaber et pragtfuldt førstehåndsindtryk.

I befinder jer i hjertet af Københavns stemningsfyldte gadebillede. Her udfolder hovedstadens sig for jeres fødder, med alt, hvad der dertil hører. Eksklusiv shopping, velkendte forretninger, gastronomisk forkælelse og kulturelle oplevelser er blot noget af det, der venter jer her. Inden for gåafstand har I Strøgets butiksliv, Gråbrødretorvs brostensbelagte miljø, Københavns Universitet, Skindergades unikke caféliv, Rundetårn, Torvehallerne, dagligvarebutikker, Ørstedsparken, Kongens Have og meget mere. Ja, listen er lang, og med nøglerne til denne lejlighed venter der jer altid en oplevelse rundt om hjørnet.

Lejligheden er velbeliggende på 1. sal, og fordeler sig over 61 lysfyldte m2. Planløsningen tæller et stort og veludnyttet køkken, med alle hårde hvidevarer, god bord- og skabsplads samt hvide elementer og lyse træbordplader, der tilsammen skaber et nutidigt og nordisk udtryk. I samme omfang er der opført et badeværelse, der, ulig andre Københavner-badeværelser, er af rigtig god størrelse med separat bruseafsnit. I hjertet f boligen ligger en stor stue i forbindelse til soveværelset med skabsvæg, kun adskilt af det blottede bindingsværk, der understreger boligens åbne atmosfære og tilfører et charmerende, rustikt element til indretning.Lejligheden fremtræder i nydelig stand, med mange fine detaljer, flotte gulve og et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier, som åbner op for en misundelsesværdig udsigt over det stemningsfyldte gadebillede. Her kan man nemt finde sig til rette.

Denne lejlighed emmer af klassisk charme, og den sublime beliggenhed er fuldstændig kompromisløs - her får man hele pakken!


Sagsfakta

  • Type: Ejerlejlighed
  • Værelser: 2
  • Bolig: 61 m2
  • Grund: -
  • Opførelsesår: 1813
  • Energimærke: -
  • Sagsnr.: 36TR-000127
  • Book en fremvisning

Vælg mægler, ønske til tidspunkt og indtast dine kontaktoplysningerTak for din henvendelse, vi glæder os rigtig meget til at vise boligen frem for dig! Vi vender tilbage til dig med en bekræftelse hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.
  • Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Vi har modtaget din anmodning om salgsmaterialet på boligen og sender det til dig pr. e-mail hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.
  • Giv os dit bud

Vælg mægler, og giv os dit bud

Du har nu afgivet dit bud på boligen. Vi vender tilbage så snart vi har fremlagt dit bud for sælgeren.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Har du også en bolig du skal have solgt?

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig - og erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering fra Boligskyen får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du lægge en realistisk plan for fremtidens nye drømmebolig. Hos Boligskyen er salgsvurderingen selvfølgelig GRATIS - og helt uforpligtende.

Få en GRATIS salgsvurdering