Solgt

Slotsbakken 151

2970 Hørsholm


Hørsholm, Slotsbakken


Enderækkehus i Hørsholms grønne oase

Indflytningsklart enderækkehus – i et hyggeligt og familievenligt kvarter.

Velkommen til det altid hyggelige Hørsholm og særligt velkommen til Slotsbakken 151. Her ligger rækkehuset med masser af sjæl og charme i helt ideelle omgivelser for børnefamilien. Huset er placeret i et dejligt kvarter, der kendetegnes ved sikre stisystemer til skole og gymnasium, gode offentlig transportmuligheder, masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst naturskønne områder. En gåtur til det nærliggende Kokkedal Slot er altid et hit.

Det kan I glæde jer til:

Rækkehuset er opført i 1986, men fremstår i den grad pænt og vedligeholdt. Til ejendommen hører en hyggelig vestvendt have, hvor der er rig mulighed for at fange solstråler i ny og næ, mens man læner sig tilbage og nyder pusterummet fra den travle hverdag. Fra huset er der tilmed udkig til grønne fællesarealer, der giver fornemmelsen af en større grund.

I kan bestemt også glæde jer til dét, der venter indenfor.

Huset er nemlig særdeles velindrettet og veludnyttet på de 92 kvadratemeter, der er at gøre med. De mulighedsrige kvadratmeter er fordelt på henholdsvis stueplan og 1. sal. Stueplanet byder velkommen indenfor via en fin fordelingsentre med plads til overtøjet. Stueplanet indbefatter også et rummeligt og ikke mindst åbent køkken, der tilbyder alt i hårde hvidevarer. Den åbne forbindelse skaber en særlig atmosfære, når man ikke behøver at slippe gryderne for at være med i samtalen i spisestuen. Her er et yderst behageligt lysindfald fra vinduespartierne, og døren der leder til husets terrasse. Herudover får man et stort værelse, et bryggers og et badeværelse med separat bruseniche. Trappen leder til 1. salen, hvor I vil kunne finde en hyggelig stue. Derudover endnu et værelse med tilbygning af integreret hems, så pladsen i den grad er udnyttet. I har mulighed for at foretage en tilbygning med hems i stuen også, hvis I ønsker mere plads at boltre jer på.

Men alt i alt et skønt hus, der bestemt er et besøg værd.

Det kan området:

Først og fremmest kan I glæde jer til gode naboer, der glædeligt hjælper til, når man er på ferie. Herudover er der masser af legekammerater at finde til de små på de nærliggende fællesarealer. Derudover er Kokkedal Station placeret små 650 meter fra huset og indkøbsmuligheder blot 850 meter. Derudover ligger både skole og gymnasium indenfor en overkommelig afstand på omtrent 1 kilometer. Nærområdet er tilmed spækket med fritidsaktiviteter, såsom golf, ridning og andet sport. Vi kan også love jer, at I kan få de skønneste cykelture til Nivå Strand eller Rungsted Havn.


Sagsfakta

  • Type: Rækkehus
  • Værelser: 4
  • Bolig: 92 m2
  • Grund: 134 m2
  • Opførelsesår: 1986
  • Energimærke: B
  • Sagsnr.: 34IB-000114
  • Book en fremvisning

Vælg mægler, ønske til tidspunkt og indtast dine kontaktoplysningerTak for din henvendelse, vi glæder os rigtig meget til at vise boligen frem for dig! Vi vender tilbage til dig med en bekræftelse hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.
  • Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Vi har modtaget din anmodning om salgsmaterialet på boligen og sender det til dig pr. e-mail hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.
  • Giv os dit bud

Vælg mægler, og giv os dit bud

Du har nu afgivet dit bud på boligen. Vi vender tilbage så snart vi har fremlagt dit bud for sælgeren.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Har du også en bolig du skal have solgt?

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig - og erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering fra Boligskyen får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du lægge en realistisk plan for fremtidens nye drømmebolig. Hos Boligskyen er salgsvurderingen selvfølgelig GRATIS - og helt uforpligtende.

Få en GRATIS salgsvurdering