Trin 1

Du vælger Boligskyen til at formidle salget af din ejendom på baggrund af en professionel salgsvurdering, der bliver foretaget af bl.a. vores lokale Boligskyen-mægler.

Trin 2

De lokale mæglere rekrutteres til at repræsentere salget af din ejendom, således at to til ti mæglerforretninger - med op til 50 ansatte ejendomsmæglere i alt - lokalt arbejder for at finde den optimale køber til din ejendom. Alle fremvisninger og evt. "Åbent Hus" arrangementer af din bolig, håndteres af de lokale mæglere.

Trin 3

Den lokale mægler, der sikrer en købers underskrift på en købsaftale, som efterfølgende kan godkendes af dig, får langt den største andel af vores aftalte salgssalær - da vi ønsker, at de lokale mæglere bliver mest muligt motiveret til at arbejde for et salg af din ejendom. Din lokale Boligskyen-mægler mødes med dig for at gennemgå købstilbuddet fra den - eller de - lokale mæglere, så vi sikrer at du får den bedste rådgivning, og et trygt salgsforløb hele vejen igennem.

Boligskyen er primært udviklet til fordel for dig som boligsælger

Boligskyen gør salgsprocessen af din ejendom nemmere, hurtigere og billigere!

Vi råd­giver dig løbende om alle aspekter af salget - og har udelukkende samme interesse som dig, nemlig et hurtigt salg til den rigtige pris. Du får endvidere også et personligt sælger-login til vores boligsystem, som giver dig adgang til løbende at følge med i enhver aktivitet, på netop din bolig.

Boligskyen tager sig af alt papirarbejdet – og sætter dermed et ensartet, top-professionelt og højt fagligt niveau helt fra starten af. Desuden sørger vi for, at de lokale mæglere modtager al information om din ejendom - og stiller fotos, rapporter, dokumenter m.v. til deres fulde rådighed. De lokale mæglere vil herefter stå for alle fremvisninger og evt. åbent hus - efter nærmere aftale med dig som boligsælger. De lokale ejendomsmæglere står endvidere for dialogen og forhandlingen med potentielle købere. Kun den "bedste" mægler får den største andel af salgssalæret - så flid, fokus og gode sælgerfærdigheder vil afgøre hvem af mæglerne, der løber af med handlen.

Når der foreligger et underskrevet købstilbud på din ejendom, tager vi sammen med dig et møde og gennemgår købs­tilbuddet. På den måde er vi altid på din side i løbet af alle bolig­handlens faser, således at vi kan hjælpe dig til den bedst mulige handel.

Flere mæglere giver et hurtigere salg

Boligskyen samarbejder med de lokale mæglerforretninger i dit område, typisk mellem to og ti forretninger. Det betyder, at du lige pludselig kan have op til et halvt hundrede individuelle ejendomsmæglere, der arbejder for at sælge din bolig!

Boligskyen er skabt efter udenlandsk forbillede. Erfaringer fra bl.a. Canada og Frankrig viser, at modellen giver kortere liggetider og mindre afslag i prisen. Flere mæglere sælger simpelthen en bolig mere effektivt end kun én mægler. Og det er ikke anderledes i Danmark!

Du slipper billigere

Selvom du får flere mæglere til at sælge din bolig, betaler du stadig kun ét salær. Og dine samlede salgsomkostninger bliver endda lavere end sædvanligt. Boligskyen garanterer at dine samlede salgsomkostninger er lavere end gennemsnittet af 2-3 sammenlignelige lokale mæglervurderinger.

Hos Boligskyen kan du i øvrigt frit opsige din samarbejdsaftale UDEN varsel - fra dag til dag - og UDEN yderligere omkostninger!

Få et billede af hvad din bolig er værd

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig - og erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering fra Boligskyen får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du kan lægge en realistisk plan for fremtidens nye drømmebolig. Hos Boligskyen er salgsvurderingen selvfølgelig GRATIS - og helt uforpligtende.  Det er ganske enkelt. Bare fortæl os, hvornår det passer dig, at vi kigger forbi. Så kvitterer vi med et attraktivt salgsoplæg, der har hold i virkeligheden.

Alle vil gerne have mest muligt for deres hjem. Det er vi helt med på. Dog er det hos Boligskyen vigtigt at pris og marked går hånd i hånd. Vi forsøger ikke at forblænde dig med en pris, der er helt ude i skoven. Tværtimod. Vi tilstræber at vi sammen med dig får fastsat den rigtige udbudspris fra begyndelsen af - og gerne på baggrund af flere mæglervurderinger.

Hos Boligskyen tilbyder vi selvfølgelig "solgt eller gratis" - for så vidt angår salgssalæret.

Bestil en GRATIS uforpligtende salgsvurdering

Din henvendelse sendes automatisk til den lokale Boligskyen-mægler, der har dit postnummer tilknyttet.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Din bestilling af salgsvurdering er nu sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.