Trin 1

Vi laver en professionel salgsvurdering af din bolig. På baggrund af denne vælger du at sætte din bolig til salg via Boligskyen

Trin 2

Boligskyen rekrutterer lokale mæglere til at repræsentere salget af din bolig. Fremvisninger af din bolig håndteres af de lokale mæglere

Trin 3

Når en lokal mægler har en købers underskrift, gennemgår vi købsaftalen sammen. Når du har godkendt aftalen, sørger vi for at afslutte handlen

BOLIGSKYEN gør salgsprocessen af din bolig nemmere, hurtigere og billigere

Vi rådgiver dig løbende om alle aspekter af salget. Vi varetager sælgers interesser og har udelukkende samme interesse som dig, nemlig et hurtigt salg til den rigtige pris. Som boligsælger får endvidere et personligt sælger- login til vores boligsystem, som giver dig adgang til løbende at følge med i enhver aktivitet på din bolig.

BOLIGSKYEN tager sig af alt papirarbejdet og garanterer et professionelt og højt fagligt niveau fra start til slut. Vi sørger vi for, at de lokale mæglere modtager den nødvendige information om din bolig med fotos, rapporter, dokumenter m.m.

De lokale mæglere vil herefter stå for alle fremvisninger og evt. åbent hus efter nærmere aftale med dig som boligsælger. De lokale ejendomsmæglere står for dialogen og forhandlingen med potentielle købere, derefter overtager BOLIGSKYEN. Den ejendomsmægler, der finder den rigtige køber, får del af salgssalæret.

Når der foreligger et underskrevet købstilbud på din ejendom, tager vi sammen med dig et møde og gennemgår tilbuddet. På den måde er vi altid på din side i løbet af alle bolighandlens faser, således at vi kan hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige handel.

Flere mæglere giver et hurtigere salg

BOLIGSKYEN samarbejder med de lokale mæglerforretninger i dit område, typisk mellem to og ti forretninger. Det betyder, at du kan have op til et halvt hundrede individuelle ejendomsmæglere, der arbejder for at sælge din bolig!

Du slipper billigere

Selvom du får flere mæglere til at sælge din bolig, betaler du stadig kun ét salær. Samtidig garanterer BOLIGSKYEN at dine samlede salgsomkostninger bliver langt lavere end gennemsnittet.

Hos BOLIGSKYEN kan du opsige din samarbejdsaftale fra dag til dag UDEN varsel og UDEN yderligere omkostninger.

Få et billede af hvad din bolig er værd

Drømmer du om at skifte bolig? Med en salgsvurdering fra BOLIGSKYEN får du et seriøst bud på, hvor meget din bolig værd. Vi vil alle gerne have mest muligt for vores bolig, men det er også vigtigt at pris og marked går hånd i hånd. Vi forsøger derfor ikke at forblænde dig med urealistiske priser, men tilstræber os på, at vi sammen får fastsat den rigtige udbudspris fra starten af.

Hos BOLIGSKYEN er en salgsvurdering selvfølgelig GRATIS og helt uforpligtende. Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 4436 0202

Bestil en GRATIS uforpligtende salgsvurdering

Din henvendelse sendes automatisk til den lokale Boligskyen-mægler, der har dit postnummer tilknyttet.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Din bestilling af salgsvurdering er nu sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.