31 år i ejendomsmæglerbranchen

Mit navn er Tim Rose. Jeg har været i ejendomsmæglerbranchen siden 1988, hvoraf de 23 år har været som selvstændig ejendomsmægler med 10 filialer i home-kæden. For 2 år siden valgte jeg at sælge den sidste af mine 10 filialer.

Med mange års erfaring og på baggrund af tilbagemeldinger og ønsker fra kunder, var tiden moden til at tænke nyt indenfor boligsalg.

Det blev startskuddet til BOLIGSKYEN.

 

Ny måde at sælge bolig på

BOLIGSKYEN er en ny ejendomsmæglerkæde, der er stiftet med det formål at gøre det nemmere, hurtigere og billigere at sælge bolig i Danmark.

Når du vil sælge din bolig, sætter vi nemlig flere af de lokale ejendomsmæglere i gang med at sælge din bolig. Det betyder, din bolig vil nå ud til langt flere potentielle købere og dermed muligheden for et hurtigere boligsalg.

BOLIGSKYEN er udviklet til fordel for dig, som boligsælger. Vi rådgiver dig løbende om alle aspekter af salget og har udelukkende samme interesse som dig, et hurtigt salg til den optimale pris.

Du betaler kun ét salær

Selvom flere af de lokale ejendomsmæglere arbejder på at få din bolig solgt, så betaler du stadig kun ét salær og kun til BOLIGSKYEN. Du vil samtidig erfare, at de samlede salgsomkostninger for at få solgt din bolig ligger væsentligt under gennemsnittet.

Hvordan foregår det i praksis

BOLIGSKYEN varetager dit boligsalg fra start til slut. Vi sørger for foto, plantegning, professionel tekstforfatter til boligbeskrivelsen, indhentning af alle nødvendige dokumenter og den endelige salgsopstilling. Den færdige ”salgspakke” sendes så ud til de lokale ejendomsmæglere, som BOLIGSKYEN allerede har lavet salgsaftaler med. Når én af de lokale ejendomsmæglere har fundet en køber til din ejendom, så overtager vi og sørger for at afslutte bolighandlen.

Erfaringer viser at det virker

BOLIGSKYEN er skabt efter udenlandsk forbillede. Erfaringer fra Frankrig, Spanien og Canada viser, at salgsmodellen giver langt kortere liggetid og mindre prisafslag. Et boligsalg med mange aktive ejendomsmæglere er langt mere effektivt end med kun én mægler. Det er ikke anderledes i Danmark.

Vil du sælge din bolig?

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig og erstatte de vante fire vægge med nogle nye?
Med en salgsvurdering fra BOLIGSKYEN får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du kan lægge en realistisk plan for fremtidens nye boligdrøm. Salgsvurderingen er selvfølgelig GRATIS og helt uforpligtende.

Få en GRATIS salgsvurdering