Idéen bag Boligskyen

Efter 30 år i branchen, heraf 23 år som selvstændig ejendomsmægler i home-kæden, med deraf høstede erfaringer og branchekendskab, løbende tilbagemeldinger og gentagne ønsker fra kunderne igennem årene, har ejendomsmægler MDE, Tim Rose stiftet Boligskyen med det formål, at gøre det nemmere, hurtigere og billigere at sælge boliger i Danmark. Det er det, Boligskyen optimerer efter. Dag efter dag! Alle vores tiltag skal således være værdiskabende for boligsælger!

Boligskyen er en ny landsdækkende ejendomsmæglerkæde, der gør boligsalget langt mere effektivt. Når du vil sælge din bolig, sætter vi flere lokale ejendomsmæglerfirmaer, og dermed mæglere, i gang med at sælge din ejendom. Det giver dig en langt større chance for et hurtigere salg - til den optimale salgspris - end hvis du skulle nøjes med kun én mægler. Du betaler kun ét salær - og kan samtidig glæde dig over, at dine samlede salgs­omkostninger hos Boligskyen - med GARANTI - er lavere end gennemsnittet af dine typisk 2-3 øvrige indhentede salgsvurderinger!

For boligkøberne vil vi samtidig gøre selve købsprocessen med at købe bolig, både nemmere og mere tilpasset tidens ånd med maksimal fleksibilitet og individuelle valgmuligheder. Bl.a ved at boligkøberne nu selv kan bestemme, hvem af de lokale ejendomsmæglere de foretrækker at bruge til deres boligkøb - idet Boligskyen potentielt samarbejder med alle de lokale ejendomsmæglere om salg og fremvisninger af alle de ejendomme, der bliver sat til salg hos Boligskyen. Boligskyen sælger ikke selv direkte, de boliger vi får til salg. Selve salget foregår via de samarbejdende lokale mæglere - på tværs af kæder, selvstændige og uafhængige ejendomsmæglere.

Boligskyen er skabt efter udenlandsk forbillede. Erfaringer fra bl.a. Canada og Frankrig viser, at modellen giver kortere liggetider og mindre afslag i prisen. Flere mæglere, der konkurrerer indbyrdes om at finde den optimale køber, sælger simpelthen en bolig mere effektivt end kun én mægler. Og det er ikke anderledes i Danmark!

Vi sætter alle kræfter ind på at få solgt din bolig

Boligskyen er primært udviklet til fordel for dig, som boligsælger. Vi råd­giver dig løbende om alle aspekter af salget og har udelukkende samme interesse som dig – nemlig et hurtigt salg til den optimale pris.

Boligskyen samarbejder som nævnt med de lokale mæglerforretninger i dit område, typisk mellem to og ti forretninger. Det betyder, at du lige pludselig kan have op til et halvt hundrede individuelle ejendomsmæglere, der arbejder - og ikke mindst konkurrerer - om at sælge din bolig!

Vil du sælge din bolig?

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig - og erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering fra Boligskyen får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du lægge en realistisk plan for fremtidens nye drømmebolig. Hos Boligskyen er salgsvurderingen selvfølgelig GRATIS - og helt uforpligtende.

Få en GRATIS salgsvurdering