Kontakt Boligskyen

Vi hjælper dig gerne med en effektiv bolighandel

Bliv franchisetager

 

 

Vil du være med til at introducere fremtidens måde at sælge bolig på til danskerne? Som lokal franchisetager i Boligskyen, arbejder du sammen med de lokale mæglerforretninger i dit område. De boliger, du får til salg, bliver lagt ud til alle de mæglere, der er interesseret i at sælge boligen! Din opgave bliver at aktivere og sparre med så mange lokale mæglere som muligt, således at vores boligsælger kan få solgt deres ejendom hurtigst muligt - og til den optimale pris!

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Tim Rose, tiro@boligskyen.dk eller på telefon 4015 2233

Job

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger – men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Boligskyen A/S, att. Tim Rose, på tiro@boligskyen.dk

Samarbejds-partner

  • Flexya A/S - Effektiv sagsstyring og annoncering af boliger
  • Energihuset-Danmark ApS - Energihuset Danmark hjælper dig med at få udarbejdet et tilbud på en Ejerskifteforsikring, en Tilstandsrapport, et Energimærkning og et El-eftersyn på din bolig. Du kan også få udarbejdet en FØR-tilstandsrapport - en kladde - der fortæller dig hvilke skader din ejendom evt. måtte have, så du kan få dem udarbejdet inden den endelige Tilstandsrapport.
  • Zigna ApS - Zigna hjælper dig med professionelle fotos (incl. stang-/mastefotos og livsstils fotos), plantegning og professionel boligbeskrivelse af tekstforfatter, af din ejendom.
  • CPH LEX Advokater v/advokat Jens Rysgaard. Har 24 års erfaring som advokat - specialist i alle former for ejendomshandel, for både købere og sælgere.
  • Kindly - Moderne og innovativt reklamebureau med afdelinger i både Odense og København
  • Mindworking - Ejendomsmæglerbranchens foretrukne web-designer og professionelle markedsføringsudvikler
  • Cortex Consult A/S - Cortex leverer i dag IT-løsninger til alle størrelser af virksomheder indenfor medicinalindustrien, forsikring, ejendomsmæglere, energiselskaber, uddannelsesinstitutioner m.v.
  • BDO Stats.aut. revisorer v/Partner Michael Søby - Med strategien ”Indlevelse skaber udvikling” har BDO sat fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende revision og rådgivning.