Få et billede af hvad din bolig er værd

Ny drømmebolig? Overvejer du at skifte bolig - og erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering fra Boligskyen får du et seriøst bud på, hvad din bolig er værd, så du kan lægge en realistisk plan for fremtidens nye drømmebolig. Hos Boligskyen er salgsvurderingen selvfølgelig GRATIS - og helt uforpligtende.  Det er ganske enkelt. Bare fortæl os, hvornår det passer dig, at vi kigger forbi. Så kvitterer vi med et attraktivt salgsoplæg, der har hold i virkeligheden.

Alle vil gerne have mest muligt for deres hjem. Det er vi helt med på. Dog er det hos Boligskyen vigtigt at pris og marked går hånd i hånd. Vi forsøger ikke at forblænde dig med en pris, der er helt ude i skoven. Tværtimod. Vi tilstræber, at vi sammen med dig får fastsat den rigtige udbudspris fra begyndelsen af - og gerne på baggrund af flere indhentede lokale mæglervurderinger.

Hos Boligskyen tilbyder vi selvfølgelig "solgt eller gratis" - for så vidt angår salgs-salæret.

Bestil en GRATIS uforpligtende salgsvurdering

Din henvendelse sendes automatisk til den lokale Boligskyen-mægler, der har dit postnummer tilknyttet.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Din bestilling af salgsvurdering er nu sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.